Klassikkovideo: Maalivahdin tuulettelu maksaa maalin omaan päähän Bundesliigassa

maalivahdin puoliaika

Maalivahdin ei kannata liian kauaa tuulettaa tekemäänsä osumaa. Tämän sai kokea kantapään kautta Hans-Jörg Butt pelatessaan Leverkusenin riveissä. Hänet muistetaan erityisesti siitä, että hän oli taitava rangaistuspotkujen laukoja.

Hans-Jörg Buttin ura maalivahtina oli poikkeuksellinen siitä, että hän teki huomattavan paljon maaleja rangaistuspotkuista. Parhaalla kaudellaan hän iski Bundesliigassa huimat yhdeksän maalia.

Yksi Buttin noloimmista hetkistä tapahtui vuonna 2004, kun hän pelasi Leverkusenin riveissä ottelussa Schalke 04:ää vastaan. Leverkusenille tuomittiin rangaistuspotku, jonka rankkarispesialisti kävi tuttuun tapaan potkaisemassa varmasti verkon perukoille.

Iloinen tuulettelu omaa maalia kohti kesti kuitenkin liian kauan. Schalke pisti pallon nopeasti peliin, eikä saksalaisveskari huomannut tätä. Schalken Mike Hanke laukoi pallon välittömästi aloituksesta selkä palloon päin tuuletelleen Buttin yli ja yhtäkkiä sankarin viitta karisikin hänen harteiltaan. Buttin onneksi Hanken nerokas osuma oli 2-3-kavennus, eikä ottelussa nähty enempää maaleja.

Maalivahdin tuulettelu kostautuu nolosti

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Maalin tehnyt Huuhkajat-hyökkääjä sai oman chantin Norjassa! – ”Perkele ja Tihinen”

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here