Klassikkovideo: Luis Suarezin käsitorjunta ja raivokas tuuletus pelaajatunnelissa MM-kisoissa 2010

Uruguaylainen hyökkääjälegenda Luis Suarez täyttää tänään perjantaina 33 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää.

Suarez on pelannut Barcelonassa vuodesta 2014 lähtien. Sitä ennen mies hyökkäsi Liverpoolissa, Ajaxissa, Groningenissa ja Nacionalissa. Uruguayn maajoukkueessa hän on pelannut vuodesta 2007 lähtien yhteensä 113 ottelua, joissa on syntynyt upeasti 59 maalia.

MM-kisat 2010 pelattiin Etelä-Afrikassa. Yksi puolivälieräottelu oli Uruguay-Ghana ja tuosta ottelusta muodostui todella dramaattinen. Ottelu oli numeroissa 1-1 ja oltiin edetty jo jatkoajan lisäajalle, kun Ghanalla oli loistopaikka tehdä voittomaali, mutta Siarez torjui käsillään pallon maaliviivalta.

Tuloksena Suarezille suora punainen kortti ja Ghanalle rangaistuspotku. Ghanan Asamoah Gyan laukoi rankkarin ylärimaan ja heti tuon jälkeen erotuomari vihelsi jatkoajan päättyneeksi. Heti samalla hetkellä pelaajatunneliin jääneeltä Suarezilta nähtiin villi tuuletus, että ottelu eteni rankkarikisaan. Ja lopulta Uruguay eteni välieriin.

Luis Suarezin torjunta ja tuuletus

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

KATSO MYÖS: Video: Upeaa Fair Play -henkeä Espanjan futsalpääsarjassa – pelaaja laittoi tyhjistä tahallaan ohi 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here