Video: Luis Suarez vaatii pilkkua käsivirheestä maalivahdin torjunnan jälkeen

Luis Suarez nousi jälleen erikoisella tempauksellaan esille, kun Uruguay eteni lohkovoittajana jatkoon Copa Americassa.

Luis Suarez on todella ristiriitainen pelaaja. Toisaalta mies on osoittanut Liverpoolissa ja Barcelonassa olevansa kiistatta yksi maailman parhaimpia ja kliinisimpiä viimeisteilijöitä, kun taas toisaalta häntä riivaavat erilaiset puremis- ja filmaamisskandaalit.

Tuorein osoitus El Pistoleron omalaatuisuudesta saatiin maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun Uruguay kaatoi Chilen Copa Americassa. Tilanteessa Suarez onnistui kieputtamaan itsensä laadukkaaseen maalintekopaikkaan ja Chilen veskari Gabriel Ariaskin oli tilanteesta hieman ulkona.

Suarezin viimeistely-yritys ei kuitenkaan onnistunut, vaan Racing Clubia edustava Arias onnistui venyttämään kätensä pallon tielle, jonka jälkeen Barcelona-tähti alkoi vaatimaan raivokkaasti rankkaria!

Suarezin omalaatuinen pilkun vaatiminen ei suinkaan ollut C-lohkon huipentaneen Chilen ja Uruguayn välisen ottelun ainoa värikäs hetki. Toisella jaksolla kentälle nimittäin juoksi katsoja, jonka meno tyssäsi karulla tavalla, kun chileläispuolustaja Gonzalo Jara potkaisi häneltä jalat alta. Videon Jaran ”moukarista” voit katsoa tästä.

Luis Suarez vaatii naurettavasti pilkkua

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – –

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here