Klassikkovideo: Luis Suarezin käsitorjunta ja raivokas tuuletus pelaajatunnelissa MM-kisoissa 2010

Uruguaylainen hyökkääjälegenda Luis Suarez täyttää sunnuntaina 34 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää.

Luis Suarez pelasi Barcelonassa vuodesta 2014 lähtien, mutta siirtyi Atletico Madridiin syksyllä 2020. Ennen Barca-vuosia mies hyökkäsi Liverpoolissa, Ajaxissa, Groningenissa ja Nacionalissa. Uruguayn maajoukkueessa hän on pelannut vuodesta 2007 lähtien yhteensä 113 ottelua, joissa on syntynyt upeasti 59 maalia.

MM-kisat 2010 pelattiin Etelä-Afrikassa. Yksi puolivälieräotteluista oli Uruguay-Ghana, ja tuosta ottelusta muodostui todella dramaattinen. Ottelu oli numeroissa 1-1 ja oltiin edetty jo jatkoajan lisäajalle, kun Ghanalla oli loistopaikka tehdä voittomaali, mutta Suarez torjui käsillään pallon maaliviivalta.

Tuloksena Suarezille suora punainen kortti ja Ghanalle rangaistuspotku. Ghanan Asamoah Gyan laukoi rankkarin ylärimaan ja heti tuon jälkeen erotuomari vihelsi jatkoajan päättyneeksi. Heti samalla hetkellä pelaajatunneliin jääneeltä Suarezilta nähtiin villi tuuletus, että ottelu eteni rankkarikisaan. Ja lopulta Uruguay eteni välieriin.

Luis Suarezin torjunta ja tuuletus

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here