Klassikkovideo: Lionel Messi syöttää rankkarin ja Luis Suarez viimeistelee

Girona v Barcelona lionel messi puoliaika

Barcelonan ja Argentiinan maajoukkueen supertähti Lionel Messi täyttää keskiviikkona 33 vuotta. Hyvää syntymäpäivää legendalle!

Lempinimellä La Pulga (suom. Kirppu) tunnettu Messi liittyi FC Barcelonan maineikkaaseen juniorimyllyyn vuonna 2001, ollessaan 14-vuotias. Sen jälkeen messiaaksikin ristitty argentiinalaistähti on iskenyt Blaugranan riveissä yli 600 maalia.

Messi on pelannut Barcelonan edustusjoukkueessa vuodesta 2004 lähtien. Hän on voittanut Barcan paidassa muun muassa Mestarien liigan neljä kertaa ja La Ligan kymmenen kertaa. Hänet on valittu kuusi kertaa maailman parhaimmaiksi pelaajaksi.

Argentiinan maajoukkueessa taituri on pelannut vuodesta 2005 lähtien 138 ottelua, joissa on syntynyt 70 maalia. MM-kulta oli lähellä kesällä 2014, mutta tuolloin Saksa otti mestaruuden jatkoajan viime hetkien osumalla.

Helmikuussa 2016 La Ligassa nähtiin hieman harvinaisempi rankkarimaali, kun Messi syötti ja Luis Suarez viimeisteli maalin 6-1-kotivoitossa Celta Vigossa.

Lionel Messi syöttää rankkarimaalin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Petteri Forsell pamautti todella upean vaparimaalin Puolan liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here