Kooste: PSG otti vakuuttavan 6-2 voiton – Neymar teki rangaistuspotkusta maalin

PSG jatkaa loistavaa pelivirettään ja eilen sen sai kokea Bordeaux, kun he jäivät pariisilaisten jalkoihin numeroin 6-2.

PSG aloitti maalinteon, kun peli oli kerennyt vanheta vain viisi minuuttia. Neymar laukoi vapaapotkusta pallon vastustamattomasti yläkulmaan noin 30 metristä. PSG teki ensimmäiseen puoliaikaan vielä neljä maalia lisää, mutta yksi niistä puhututti muita enemmän. PSG:n sisäinen taistelu rangaistuspotkujen ampujasta sai todella suurta huomiota ja niiden vetäjä on nyt ratkaistu. Neymar teki illan toisensa rangaistuspotkusta 4-1 maalillaan.

Neymarin tuplan lisäksi PSG:n muut maalikteijät olivet Kylian Mbappe, Edison Cavani, Julioan Draxler, sekä Thomas Meunier.  Bordeauxin maalintkeijöinä olivat Malcom ja Younousse Sankhare.

PSG on ensimmäisellä sijalla kolme pistettä Monacoa edellä maalisuhteella 27-5. Bordeaux on taulukossa viidentenä.