Klassikkovideo: Kaikkien aikojen sairain futismatsin huipennus!

Kaikkien aikojen hulluin futishuipennus nähtiin tasan 6 vuotta sitten, kun Watford ja Leicester kohtasivat toisensa. 

Kun Watford ja Leicester kohtasivat toisensa toukokuun 12. päivä vuonna 2013 Watfordin Vicarge Roadilla, olivat panokset tapissa. Kyseessä oli Englannin Mestaruussarjan pudotuspelien semifinaalin toinen osaottelu.

Kaikki näytti menevän täysin Leicesterin käsikirjoituksen mukaan: avausosan kotikentällään maalein 1-0 voittanut joukkue siirtyi 1-0 johtoon jo avausjaksolla ja näytti olevan matkalla kohti Wembleyllä pelattavaa finaalia, jonka voittaja nousee Valioliigaan.

Watford nousi vielä mukaan taisteluun tshekkitähti Matej Vydran kahdella maalilla, mutta kun Leicesterille tuomittiin pilkku aivan lisäajan lopulla, alkoi viimeistenkin Watford-kannattajien usko loppua. Sitten alkoi SE tapahtumasarja.

Ensin Manuel Almunia torjuu Anthony Knockaertin pilkun. Sitten Almunia torjuu vielä pilkun reboundinkin ja Watford pääsee vielä kerran hyökkäämään. Lopulta Troy Deeney survoo pallon väkisin Leicesterin maaliin ja lähettää joukkueensa Wembleylle. Maalin myötä yleisö sekoaa aivan totaalisesti ja pian kentällä onkin satoja ihmisiä!

– – – – – – – – – – – – –

Kaikkien aikojen lisäaika!

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here