Klassikkovideo: Gregory Coupet tekee käsittämättömän tuplatorjunnan

Gregory Coupet teki vuonna 1999 yhden historian akrobaattisimmista tuplatorjunnoista ottelussa Barcelonaa vastaan. Brassitähti Rivaldo jäi tilanteessa nuolemaan näppejään.

Gregory Coupetin uskomaton tuplatorjunta on varmasti jäänyt monen jalkapalloa seuraavan mieliin, vaikka huimasta tapahtumasta on ehtinyt kulua jo lähes 20 vuotta. Uskomaton pelastus nähtiin Mestarien liigan ottelussa Lyonin ja Barcelonan välillä vuonna 1999.

Lyonin maalivahti sai todellisen hasardipallon omalta puolustajaltaan, joka roikotti pallon yli vastassa ollutta Coupetia. Ranskalainen kipitti kohti palloa ja omaa maaliaan. Lopulta hän päätyi puskemaan ilmassa ollutta palloa tavoitteenaan saada se maalin yli. Pallo osui kuitenkin ylärimaan, josta se kimposi takaisin maalin eteen.

Coupet keräili itsensä nopeasti ylös maalin sisältä samalla, kun pallo oli vielä ilmassa. Barcelonan legendaarinen Rivaldo oli ensimmäisenä irtopallossa. Brassitaituri puski pallon kohti vasenta alakulmaa, mutta kuin ihmeen kaupalla Coupetin käsi löysi vielä pallon tielle. Todellinen klassikkotorjunta!

Gregory Coupet näyttää todellista akrobatiaa tuplatorjunnallaan

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Lisää klassikkovideoita katsottavissa TÄÄLTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here