Klassikkovideo: Frank Lampardin selvä maali hylätään vuoden 2010 MM-kisoissa

frank lampard maali puoliaika

Tänään 41 vuotta täyttävän Frank Lampardin selvä maali hylättiin vuoden 2010 MM-kisoissa Etelä-Afrikassa. 

Lampardin edustama Englanti kohtasi tuossa kyseisessä neljännesvälieräottelussa paluuta futismaailman huipulle tehneen Saksan. Chelsea-legendan komea laukaus pamahti yläriman kautta maaliin, mutta Manuel Neuerin kauhottua sen nopeasti takaisin kentälle, meni maali myös tuomaristolta ohi.

Ottelu päättyi lopulta Saksan 4-1 voittoon, joten Lampardin ja muiden englantilaisten MM-kisat päättyivät vuonna 2010 melkoinen farssin maku suussa.

Lampardin uraa sen sijaan ei voi kuvata sanalla farssi. 106 maaottelua ja niissä 29 maalia viimeistellyt Lampard oli vuosien ajan Englannin ja Chelsean keskikentän sydän, moottori ja aivot, johon pystyi luottamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Seurajoukkuetasolla nykyisin Derby Countyä valmentava Lampard edusti pisimpään Chelseaa, jonka riveissä hän pelasi kaikkiaan 429 ottelua. Urallaan myös West Hamia, Swanseaa, Manchester Cityä ja New York City FC:tä edustanut Lampard voitti muun muassa kolme Valioliigan ja neljä FA Cupin mestaruutta

Lisäksi hän valloitti Chelsean kanssa kertaalleen niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigankin.

Frank Lampardin päivänselvä maali hylättiin vuonna 2010

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here