Klassikkovideo: Dean Saunders tekee ovelan maalin oman sivurajaheiton jälkeen

Walesilainen hyökkääjälegenda Dean Saunders täyttää maanantaina 57 vuotta. Hän teki poikkeuksellisen nätin maalin vuonna 1998.

— — — —
Veikkauskisa jokaiseen Huuhkajien peliin: 500€ palkinto + Huuhkajien pelipaita!
— — — —

Sheffield Unitedissa vuonna 1998 pelannut Dean Saunders juoksi Port Valea pelatussa ottelussa sivurajan tuntumassa kohti vastustajan päätyä, ja samalla Port Valen maalivahti liukui tilanteeseen.

Sheffield United sai ihan normaalisti sivurajaheiton ja Saunders ottikin pallon heti käsiinsä. Saman tien mies suoritti upean ja tyylikkään sivurajaheiton – pallo vastustajan molarin selkään ja sitten vaan laukaus tarkalla sijoituksella maaliin.

Saunders pelasi ammattilaiskentillä hienon uran vuosina 1982-2001. Hän pelasi brittikentillä Sheffield Unitedin lisäksi mm. Liverpoolissa ja Aston Villassa. Lisäksi hän pelasi Galatasarayssa ja Benficassa. Walesin maajoukkueessa hän tahkosi 75 ottelua, joissa syntyi 22 maalia. Peliuran jälkeen Saunders on toiminut managerihommissa eri brittiseuroissa.

Dean Saundersin ovela maali

Jos video ei jostain syystä aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.


— — — —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja kohti huipputarjouksilla!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here