Video: Kaká vie ManU-puolustuksen aivan kahville Old Traffordilla 2007

Brasilialainen jalkapallolegenda Kaka täyttää lauantaina 41 vuotta. Hyvää syntymäpäivää taiturille!

Taiturimaisen Kakán nousu jalkapallomaailman huipulle tapahtui vuonna 2003 hänen siirryttyä kotimaastaan italialaisjätti AC Milanin riveihin. Milanissa hän onnistui heti debyyttikaudellaan nousemaan joukkueen avauskokoonpanon pelaajiin ja iskemään 30 ottelussa 10 maalia. Milan voitti tuolla kaudella myös Serie A:n mestaruuden. Tuota ennen hän oli ehtinyt jo voittaa maailmanmestaruuden vuonna 2002.

Kymppipaikalla viihtyneen Kakán henkilökohtainen palkintokaappi täyttyi Milanissa maailman parhaan pelaajan Kultaisella pallolla vuonna 2007.

Maineikkaiden Milanon vuosien jälkeen Kakásta tuli maailman kallein pelaaja, kun hän siirtyi 56 miljoonan punnan siirtosummalla Real Madridin riveihin vuonna 2009. Espanjan vuosia varjosti kuitenkin useat loukkaantumiset, jotka söivät luottamusta ja peliaikaa.

Hän siirtyi takaisin AC Milaniin vuonna 2013, josta matka jatkui vuoden jälkeen Yhdysvaltojen MLS-kentille Orlando Cityn joukkueeseen. Kakán upea ura tuli päätökseen joulukuussa 2017.

Kaka taiteilee upean maalin Old Traffordilla

Alla olevassa videossa AC Milania edustanut Kaka tekee uskomattoman tyylikkään maalin Manchester Unitedin verkkoon Old Traffordilla. Kyseessä on Mestarien liigan välierien avausosaottelu keväällä 2007.

ManU voitti tuon ottelun numeroin 3-2, mutta Milan voitti kotiottelun 3-0 ja eteni finaaliin. Ja finaalissa Milan kaatoi Liverpoolin numeroin 2-1.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän