Video: Hyökkääjä jättää maalin tekemättä puolustajan loukkaantumisen vuoksi Turkissa

Hyökkääjä jätti maalin tekemättä

Lähes päivälleen vuosi sitten Turkin aladivarissa nähtiin upeaa Fair play -henkeä, kun hyökkääjä jättää käyttämättä avopaikan, sillä samaan aikaan häntä vastaan puolustanut pelaaja loukkaa jalkansa.

Video on kuvattu Turkin viidenneksi korkeimman sarjatason ottelusta, jossa kohtasivat Kestelspor ja Yatangspor. Tilanteessa mahtavaa Fair Play -henkeä osoittanut ”sankari” oli Ketelsporin Mehmet Kücükdurmus. 

Tilanteessa hän oli etenemässä läpiajoon ja kohti loistavaa maalipaikkaa, mutta puolittain väliin ehtinyt puolustaja alkaa nilkuttaa satutettuaan jalkansa. Loukkaantumisen havaittuaan Kücükdurmus ei pelaa tilannetta loppuun saakka, vaan pelaa pallon sivurajasta yli. Tilanteen jälkeen Kücükdurmus sai ansaitut aplodit yleisöltä sekä kiitokset Yatangsporin pelaajilta.

Vaikka videota on katsottu eri sosiaalisen median kanavissa miljoonia kertoja, on Kücükdurmus pysynyt varsin nöyränä.

– En odota saavani mitään palkintoa reilusta pelistä tai mistään. Ihmisten sydänten voittaminen on paljon tärkeämpää minulle, Kücükdurmus kertoi Goalin haastattelussa.

– Minulla oli vastaava loukkaantuminen, enkä pystynyt pelaamaan 6-7 kuukauteen. Muistot niistä päivistä välähtivät mieleeni, kun näin hänen linkuttavan. Olisin voinut tehdä maalin, mutta omatuntoni ei antanut minun tehdä niin, turkkilaishyökkääjä jatkoi.

Hyökkääjä jättää maalin tekemättä

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
LUE MYÖS: Veikkausliigan otteluohjelma julkaistu – kausi käynnistyy 10. huhtikuuta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here