Video: Hidetoshi Nakata – japanilainen jalkapallosuuruus

Hidetoshi Nakata Puoliaika

Muistatko vielä Hidetoshi Nakatan? Tämä japanilainen jalkapallosuuruus täyttää perjantaina 44 vuotta. Hyvää syntymäpäivää!

Nakata oli 90-luvun lopussa ja vuosituhannen alussa palvottu jalkapallosankari sekä supertähti koko Aasiassa. Hän oli Japanin nousevan jalkapallobuumin isoin tekijä.

Vaihtuvista tukkatyyleistäänkin tunnettu Nakata siirtyi Serie A -seura Perugiaan vuonna 1998. Taitava keskikenttämies pärjäsi hienosti kentällä ja etenkin japanilaisten valtaisa kiinnostus oli Perugialle taloudellisesti jättipotti.

Perugian lisäksi Nakata pelasi urallaan Italiassa AS Romassa, Parmassa, Bolognassa ja Fiorentiinassa sekä Englannissa Boltonissa. Japanin maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 77 ottelua, joissa syntyi 11 maalia.

Nakata lopetti uransa vuonna 2006 vain 29-vuotiaana. Pele on nimennyt Nakatan luetteloon 125 maailman parhaasta elävästä jalkapalloilijasta. Ehdoton kulttipelaaja siis kyseessä.

Hidetoshi Nakata – kikkoja ja maaleja

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here