Gianluigi Buffon täyttää 43 vuotta – videokoosteessa legendan TOP-40 torjunnat

liigan buffon juventus real madrid vastakkain livenä puoliaika

Yksi jalkapallohistorian parhaimmista ja tyylikkäimmistä maalivahdeista, rakastettu italialainen Gianluigi Buffon, täyttää torstaina 43 vuotta. Hyvää syntymäpäivää, Gigi!

Buffonilla on pitkä taipale torinolaisessa Juventuksessa, sillä hän on edustanut seuraa vuodesta 2001 lähtien. Toki kauden 2018-2019 mies kävi torjumassa Paris Saint-Germainissa mestaruuden, mutta palasi viime kaudeksi Juveen. Ja ura sen kuin jatkuu! Ennen Juventus-vuosia hän torjui Parmassa vuodet 1995-2001. Italian maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 175 ottelua.

Mies on voittanut urallaan muun muassa Italian mestaruuden peräti yhdeksän kertaa sekä MM-kultaa kesällä 2006. Hän oli maajoukkueuransa aikana mukana viisi kertaa MM-kisoissa ja kolme kertaa EM-kisoissa.

Buffonia pidetään varsin yksimielisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista maalivahdeista. Hän on tunnettu myös piinkovana herrasmiehenä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Gianluigi Buffon – ajaton legenda

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Upea vaparimaali ja sitten katsomosta lentänyt tuoppi kouraan Allsvenskanissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here