Gianluigi Buffon täyttää 42 vuotta – videokoosteessa legendan TOP-40 torjunnat

liigan buffon juventus real madrid vastakkain livenä puoliaika

Yksi jalkapallohistorian parhaimmista ja tyylikkäimmistä maalivahdeista, rakastettu italialainen Gianluigi Buffon, täyttää tänään tiistaina 42 vuotta. Hyvää syntymäpäivää, Gigi!

Buffonilla on pitkä taipale torinolaisessa Juventuksessa, sillä hän on edustanut seuraa vuodesta 2001 lähtien. Toki kauden 2018-2019 mies kävi torjumassa Paris Saint-Germainissa, mutta palasi täksi kaudeksi Juveen. Ennen Juventus-vuosia hän torjui Parmassa vuodet 1995-2001. Italian maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 175 ottelua.

Mies on voittanut urallaan muun muassa Italian mestaruuden peräti kahdeksan kertaa sekä MM-kultaa kesällä 2006. Hän oli maajoukkueuransa aikana mukana viisi kertaa MM-kisoissa ja kolme kertaa EM-kisoissa.

Buffonia pidetään varsin yksimielisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista maalivahdeista. Hän on tunnettu myös piinkovana herrasmiehenä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Gianluigi Buffon – ajaton legenda

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Ilmari Niskanen laukoi kauniin vaparimaalin Suomen Cupissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here