Puoliaika.com, Xbox ja Helsingin Jalkapallopubi järjestävät futissyksyn kunniaksi ison FIFA-turnauksen

Helsingin jalkapallopubissa järjestettävä turnaus koostuu neljästä karsintakilpailusta sekä finaalitaistosta, jossa karsintaturnauksen voittajat voimailevat viheriön iänikuisesta herruudesta. Turnauksen voittajalle on luvassa koko kansan ihailua, pokaali ja yhteistyökumppaneiden tuotepalkintoja sekä tietenkin elinikäinen oikeus leijumiseen.

Oi, koska?

Ensimmäinen karsintakilpailu pidetään Albertinkadulla Helsingissä sijaitsevassa jalkapallopyhätössä 25.09.2015 klo 18:00 alkaen, jossa nähdään 32 ensimmäisen osallistujan taidonnäytteet. Syksyn aikana tulevien kolmen muun karsintakilpailun ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

 

Oi, kuinka ottelut pelataan?

Pelialustanasi toimii Xbox One-konsoli ja jalkapallorakkauden ylieepos FIFA-peli. Itse ottelut pelataan viiden (5) minuutin puoliajoilla ja ne on pelattava seurajoukkueilla. Maajoukkueita tai kasattuja superjoukkueita ei turnauksessa hyväksytä kentälle. Manuaalipakkoa ei turnauksessa ole. Turnauksen pelit pelataan voittaja jatkaa menetelmällä ja jokaisen karsintaturnauksen kahdeksan parasta etenee finaaliin.

Otteluita aletaan pelaamaan heti klo 18:00 alkaen, joten saavuthan paikalle viimeistään klo 17:30 lämmittelemään peukaloitasi valmiiksi. Jos ottelun varsinaisella peliajalla ei saada ratkaisua pelataan jatkoaika. Jos jatkoaikaaan ei tuota tulosta haetaan ratkaisu rangaistuspotkuista.

Tarkemmat säännöt selvitetään kaikille pelaajille paikanpäällä. Mikäli et ole ottelun alkaessa pelipaikalla, häviät ottelun automaattisesti.

 

Oi, kuinka ilmoittaudun?

Ilmoittautumisia otetaan vastaan keskiviikkoon 23.09.2015 klo 18:00 asti, jonka jälkeen vahvistamme mukaan mahtuneille sähköpostilla arpaonnen suosimisesta. Mikäli et pääse ensimmäiseen karsintaturnaukseen mukaan, niin ällös huoli hyvä futisseurakunnan jäsen. Me lähestymme sinua halutessasi sähköpostilla seuraavan turnauksen ajankohdan varmistuttua, jolloin arpaonni voi osua juuri sinuun.

 

Oi, missä turnaus järjestetään?

Helsingin jalkapallopubi sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 36, Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja jännitä keskiviikkoiltaan asti tarkastellen hermostuneesti sähköpostilaatikkoasi. Tuolloin nimittäin tipahtaa sähköinen viestikäärö ensimmäiseen karsintakilpailuun valituille.

[ninja_forms_display_form id=”6″]