Espanja etenee Nations Leaguen finaaliin – Joselu teki voittomaalin loppuhetkillä

33-vuotias espanjalaishyökkääjä Joselu nousi viime hetken ratkaisijaksi Uefan Nations Leaguen toisessa välieräottelussa.

Espanja kaatoi Italian numeroin 2-1 (1-1) Nations Leaguen A-liigan välieräottelussa De Grolsch Veste -stadionilla Enschedessä, Hollannissa, torstai-iltana.

Espanja meni johtoon heti 2. minuutilla, kun Yeremi Pino osui. Ciro Immobile toi Italian kuitenkin tasoihin rankkarimaalilla heti 11. minuutilla.

Toisella jaksolla edettiin tasatahdissa ja edessä häämötti jo jatkoaika. Espanjan Joselu nousi ratkaisijaksi 88. minuutilla ohjaamalla pallon reppuun, 2-1. Italian pelaajat viittoilivat tilannetta paitsioksi, mutta maali hyväksyttiin.

Keskiviikkoiltana pelatussa toisessa välieräottelussa Kroatia kaatoi Hollannin jatkoajan jälkeen numeroin 2-4 (2-2) De Kuip -stadionilla Rotterdamissa, Hollannissa.

Nations Leaguen finaali Kroatia-Espanja pelataan sunnuntaina klo 21.45 ja pronssipeli Hollanti-Italia klo 16. Molemmat ottelut pelataan Hollannissa.

KATSO MYÖS: Video: Bruno Petkovic teki voittomaalin jatkoajalla – Kroatia etenee Nations Leaguen finaaliin