Video: Emmanuel Adebayorin röyhkeä tuuletus Arsenal-kannattajien edessä 2009

Manchester City Arsenal emmanuel adebayor puoliaika

Togolainen hyökkääjä Emmanuel Adebayor täyttää tänään tiistaina 35 vuotta. Erittäin hyvää syntymäpäivää! 

Adebayor pelasi pitkään Englannin Valioliigassa. Hän pelasi Arsenalissa vuodet 2006-2009 ja teki 109 pelaamassaan ottelussa 46 maalia. Tuon jälkeen hän pelasi Manchester Cityssä vuodet 2009-2012 ja otteluita kertyi vain 34, joissa syntyi 15 maalia.

Siirryttyään Arsenalista Man Cityyn kaudeksi 2009-2010 nähtiin tuuletus, joka jäi monien mieleen. Heti kauden alussa, syyskuussa 2009, Man City kohtasi Arsenalin ja tuo matsi päättyi Cityn voittoon numeroin 4-2.

Kyseinen matsi oli suuria tunteita herättävä. Adebayor puski komean maalin Arsenalin verkkoon ja heti maalinsa jälkeen mies juoksi kovalla vauhdilla Arsenal-kannattajien vieraskatsomonosan eteen juhlimaan osumaansa. Tuo tuuletus synnytti raivokkaita reaktioita vieraskannattajissa. Adebayor sai tilanteesta keltaisen kortin. Hän pyysi käytöstään myöhemmin anteeksi.

Togon maajoukkueessa mies on pelannut vuodesta 2000 lähtien 80 ottelua, joissa on syntynyt 31 maalia. Tällä hetkellä Adebayor pelaa Turkin liigassa Istanbul Basaksehirin joukkueessa.

Emmanuel Adebayor ja tyly tuuletus

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Lionel Messi teki hattutempun – volleymaali on suorastaan taidetta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here