Driveclub-kilpailun säännöt

Säännöt ja ehdot

Osallistuminen

Osallistumiskelpoisia ovat vähintään 15 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun. Osallistuminen Puoliaika.com-verkkosivuilla 05.03. – 30.03.2015 välisenä aikana. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Voittajalle ilmoittaminen ja nimen käyttö

Arvonnan voittajat (yht. 3 kpl) arvotaan yhteystietonsa jättäneiden kesken viikon sisällä osallistumisajan päättymisestä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden valita uusi voittaja, mikäli alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta tai tämä ei ota pyynnöstä yhteyttä kilpailun järjestäjään 7 arkipäivän sisällä voittoilmoituksesta. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimi verkkosivuillaan ja omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Palkinto ja sen vastaanottaminen

Yhteensä 3 kpl DRIVECLUB PS4-pelejä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Palkinto toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuuvapaus ei heikennä kuluttajansuojalaissa säädettyjä oikeuksia.