Cristiano Ronaldo täyttää 35 vuotta – tässä kauden kaikki maalit videokoosteena

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen supertähti Cristiano Ronaldo täyttää tänään keskiviikkona 35 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää mestarille!

Ronaldo siirtyi kesällä 2018 nelivuotisella sopimuksella Juventukseen ja verkot ovat heiluneet tiuhaan tahtiin myös Italiassa. Ennen Juventusta mies pelasi Real Madridissa vuodesta 2009 lähtien. Hänestä tuli Real Madridin historian eniten maaleja tehnyt pelaaja lokakuussa 2015, jolloin hän ohitti maalimäärässä legendaarisen Raulin. Ennen Real-uraa Ronaldo pelasi Manchester Unitedissa vuodet 2003-2009.

Kyseessä on eittämättä yksi historian parhaimmista pelaajista – ja Ronaldo on myös voittanut urallaan paljon. Mestarien liigan mies on voittanut viisi kertaa, Espanjan mestaruuksia on kaksi, Valioliigan mestaruuksia kolme ja Italian mestaruuksia heti yksi.

Portugalin maajoukkueessa hän on pelannut 164 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 99 maalia. Portugali voitti Ronaldon johdolla EM-kultaa kesällä 2016

Alla olevalla videolla Ronaldon kaikki maalit ja syötöt tällä kaudella. Tosi ei ihan kaikki, sillä viime viikonloppuna Ronaldo painoi kaksi maalia, kun Juventus voitti Fiorentina 3-0.

Cristiano Ronaldo täyttää 35 vuotta

https://www.youtube.com/watch?v=3IjisgSo3sI

Jos video ei aukea, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

— —
LUE MYÖS: Mahtava suoritus – Suomi etenee futsalin MM-jatkokarsintoihin!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here