Video: Andres Iniestan voittomaali MM-finaalin jatkoajalla 2010 – paitatekstillä kunnianosoitus kuolleelle ystävälle

andres iniesta puoliaika

Espanjalainen jalkapallolegenda Andres Iniesta täyttää tiistaina 37 vuotta. Hyvää syntymäpäivää tyylikkäälle keskikenttäpelaajalle! 

Andres Iniesta tunnetaan todella taitavana ja peliälykkäänä keskikentän moottorina. Hän on aina ollut pidetty hahmo omien ja vastustajien keskuudessa.

Hän on ehdoton Barcelona-legenda, joka pelasi joukkueessa vuodet 2002-2018. Mies voitti Barcan paidassa muun muassa kymmenen kertaa La Ligan sekä neljä kertaa Mestarien liigan. Iniesta siirtyi kesällä 2018 Japanin pääsarjassa pelaavaan Vissel Kobeen, jonka kapteenina hän toimii edelleen.

Espanjan maajoukkueessa Iniesta pelasi vuosien 2006-2018 aikana yhteensä 131 ottelua, joissa syntyi 13 maalia. Hän voitti Espanjan paidassa kaksi EM-kultaa ja kertaalleen maailmanmestaruuden.

Andres Iniestan voittomaali 2010

Alla olevalla videolla Iniesta laukoo Espanjan voittomaalin Hollannin verkkoon MM-finaalissa 2010 Etelä-Afrikassa. 1-0-osuma syntyi jatkoajan lopussa, ja Espanjan juhlat olivat valmiit alkamaan. Heti maalinsa jälkeen hän riisui pelipaitansa, jonka alla oli valkoinen paita. Tekstissä luki ”Dani Jarque siempre con nostros” eli ”Dani Jarque, olet aina kanssamme”.

Daniel Jarque oli Iniestan hyvä ystävä. Keskikenttäpelaaja Jarques pelasi ammattilaisena Espanyolissa vuodet 2002-2009. Hän kuoli sydänkohtaukseen 26-vuotiaana elokuussa 2009.

Jos video ei jostain syystä aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here