Video: Aivan järjetön loppuratkaisu Mestaruussarjan nousukarsinnoissa 2013

järjetön loppuratkaisu Watford v Leicester City loppuhetket puoliaika

Englannin jalkapallokenttien kevään kiihkeisiin otteluihin kuuluvat myös pudotuspelit, joissa ratkaistaan viimeinen nousijajoukkue. Tässä klassikkovideossa on kyllä harvinaisen ikimuistoinen ja järjetön loppuratkaisu.

Leicester ja Watford kohtasivat toisensa Englannin toiseksi korkeimman sarjatason, Mestaruussarjan, nousukarsintojen välierävaiheessa kauden 2012-2013 huipennukseksi. Kaksiosaisen otteluparin voittaja etenisi nousukarsintafinaaliin Wembleylle. Ja tuon finaalin voittaja nousisi Valioliigaan.

Leicester oli voittanut avausosaottelun kotikentällään numeroin 1-0. Toinen osaottelu oli edennyt jo lisäajalle Watfordin 2-1-kotijohdossa. Eli Leicester oli menossa vierasmaalisäännön turvin finaaliin. Leicester sai ajassa 90+7′ vielä rangaistuspotkun ja joukkueella oli mahdollisuus tehdä tilanteeksi 2-2 ja ratkaista ihan viimeistään tämä ottelupari.

Ja mitä vielä! Watford-molari Manuel Almunia torjui Anthony Knockaertin rankkarin sekä myös karapallon. Saman tien käynnistyi nopea vastahyökkäys, josta Watfordin Troy Deeney teki 3-1-maalin, repi paitansa pois ja hyppäsi katsomoon juhlimaan. Kylmät väreet!

Game over ja Watford Wembleyn finaaliin!

Selostajat mykistyvät ja kotifanit ryntäävät kentälle. Uskomatonta onnellisuutta ja surua, mielipuolista draamaa. Jalkapalloa parhaimmillaan!

Nousukarsintojen finaalissa Crystal Palace lopulta voitti Watfordin numeroin 1-0 ja nousi Valioliigaan. Mutta tuo ikimuistoinen ottelu ei unohdu.

”Vaikka me hävisimme myöhemmin sen nousufinaalin, niin muistelen tätä aina lämmöllä. Tuo maali oli todiste siitä, että jos on pienikin mahdollisuus, niin viimeiseen asti pitää yrittää. Tuo maali todisti jalkapallon kauneuden”, kertoi voittomaalin tehnyt Watfordin Deeney The Guardianin haastattelussa.

Mestaruussarjassa pelaa 24 joukkuetta. Kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan ja sijoille 3–6 sijoittuneet joukkueet karsivat keskenään kolmannesta nousijan paikasta. 

Järjetön loppuratkaisu lisäajalla

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Uskomaton maali Chilessä – puolesta kentästä vastapalloon maalivahdin avauksesta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here