Video: 22-vuotias Zlatan tekee käsittämättömän soolomaalin Hollannin liigassa

Ruotsalainen jalkapallolegenda Zlatan Ibrahimovic täyttää lauantaina 39 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää maalitykille! 

Reilu viikko sitten tiedotettiin, että COVID-19 on saanut positiivisen Zlatan-tartunnan, joten hyökkääjälegenda on kahden viikon ajan kotikaranteenissa.

Jalkapallokenttien yksi suurimmista persoonista on pelannut vuonna 1999 alkaneella ammattilaisurallaan Malmössa, Ajaxissa, Juventuksessa, Interissä, Barcelonassa, AC Milanissa, Paris Saint-Germainissa, Manchester Unitedissa, LA Galaxyssa. Viime vuodenvaihteessa mestari palasi AC Milaniin ja verkko on heilunut tuttuun tahtiin.

Ruotsin maajoukkueessa hän pelasi vuosien 2001-2016 välisenä aikana yhteensä 116 ottelua, joissa syntyi mukavasti 62 maalia.

Pelatessaan Ajaxissa vuonna 2004 hän teki yhden kaikkien aikojen upeimmista soolomaaleista. 22-vuotias Zlatan jallitteli hämmentävän kauniisti NAC Bredan puolustuksen solmuun ja viimeisteli tyhjiin Hollannin liigan kamppailussa.

Zlatan tekee upean soolomaalin

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Huuhkajien maaottelut näkyvät Ylellä vuosina 2022–2028!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here