Näin päättyi Jürgen Kloppin debyytti Liverpoolin peräsimessä

Jürgen Kloppin ensimmäinen ottelu Liverpoolin valmentajana

Liverpoolin uudeksi valmentajaksi reilu viikko sitten tullut Jürgen Klopp sai tulikasteensa punapaitojen peräsimessä. Miehen valmentama Pool matkusti Tottenhamin vieraaksi White Hart Lanelle. Kolmen vuoden ja 21 miljoonan punnan sopimuksen allekirjoittanut Klopp lähti otteluun intoa uhkuen.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tiukkaa vääntöä molemmilta joukkueilta. Kloppin joukkueiden tunnusmerkkinä oleva väsymätön prässääminen oli saman tien huomattavissa. Saksalaisvalmentajan teesit eivät tietenkään ala ensimmäisessä pelissä toimia kaikilla sylintereillä, mutta miehen vaikutus joukkueen pelaamiseen on silti valtava.

Toiselle jaksolle lähdettiin maalittomasta tasatilanteesta. Kotijoukkue Tottenham hallitsi palloa ja sai luotua muutamia vaarallisia keskityksiä laidalta. Silti kärkimies Harry Kanen viuhuva kuti oli ainoa varteenotettava tilaisuus missä Spurs pääsi kunnolla häiritsemään Liverpool-maalivahti Simon Mignoletia.

Liverpoolin paras maalipaikka siunaantui hyökkääjänä aloittaneelle Divock Origille. Origin napakka vasurin laukaus laatikon sisältä suuntautui kuitenkin suoraan kohti Hugo Llorisia. Spurs-vahti torjui laukauksen eikä tämän lisäksi Liverpool pystynyt luomaan kunnon maalipaikkoja.

Ottelu päättyi White Hart Lanella 0-0 ja näin Klopp sai heti avattua pistetilinsä vaikeassa vierasottelussa.