Kooste: Sveitsi – Ecuador

720px-WC-2014-Brasil.svg

Eilen pelattu Sveitsi – Ecuador oli ajoittan tylsintä peliä, jota näissä kisoissa ollaan nähty.

Sveitsi lähti erittäin hitaasti hyökkäyksiin juuri kun olisi pitänyt mennä lujaa. Ecuadorin avausmaali oli kyllä todella iso piristysruiske ottelulle.

Ecuadorin 1-0 maalintekijä Enner Valencia on toimitukselle suht uusi nimi, mutta hän jäi erittäin positiivisesti mieleen jatkuvasta työnteosta ja siitä, että myös ottelun viime hetkillä hän jaksoi ottaa pitkiä spurtteja.

Toiselle puoliajalle mentiin Ecuadorin johdossa. Sveitsin valmentaja teki yhden vaihdon tauon aikana ja se osoittautui olevan erittäin hyvä vaihto, sillä Admir Mehmedi kerkesi olla kentällä vain pari minuuttia kun Ecuadorin päässä soi ja peli tasoihin.

Toisen puoliajan lopussa nähtiin erittäin upea tilanne, kun Sveitsin puolustaja liukui boksissa ja varasti Ecuadorin hyökkääjältä pallon. Puolustus syötti eteenpäin ja Sveitsi lähti vastahyökkäykseen. Palloa eteenpäin vienyt sveitsiläinen kaadettiin todella härskisti kumoon, mutta parin ukemin kautta mies silti jatko peliä ja laittoi syötön eteenpäin josta lähti crossi toiselle laidalle. Siitä pieni sisäänleikkaus ja matala keskitys maalille ja Haris Seferovic ei erehtynyt. Pallo vastustamattomasti verkon perukoille ja Sveitsi 2-1 voittoon juuri ennen ottelun loppua.

Sveitsin Ricardo Rodriguez oli erittäin tärkeä pelaaja joukkueelleen, sillä hän syötti molemmat Sveitsin maalit.

Myös tipseistä osui toinen, sillä vihjasimme Sveitsin voittavan ottelun.