Kooste: Ranska – Honduras

Eilen iltapelinä oli Ranska vastaan Honduras.

Alkuasetelmissa ei Hondurasille annettu juurikaan mahdollisuuksia. Näin myös peli eteni, sillä koko pelissä Ranskan maalivahtia Hugo Llorisia ei juurikaan testailtu.

Ranska sen sijaan paukutteli ylärimoja pari kertaa, enne kuin Wilson Palacios  kaataa Paul Pogban boksissa ja tuomari viheltää pilkun. Karim Benzema ei erehdy ja iskee luvut juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua Ranskan 1-0 johtoon.

Toinen puoliaika oli täysin Ranskan hallintaa ja maali roikkui jatkuvasti ilmassa. Maalia jouduttiin odottamaan vain muutama minuutti kun Benzema kiskaisi hyvästä paikasta tolppaan ja ilman maalivahdin puuttumista peliin ei pallo olisi ylittänyt maaliviivaa, mutta hänen ikäväkseen hän veivasi pallon yli. Maalia tarkisteltiin myös haukansilmällä joka totesi että sisällä oli. Tällä maalilla Gallit 2-0 johtoon.

Benzema ei jättänyt maalailua tähän vaan sivuvaparin jatkotilanteesta hän pääsi laukomaan hyvästä paikasta lopullisiksi luvuiksi 3-0.

Näin taas kotiutui yksi helppo tipsi, joka oli Ranska-1.